Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu vierit" (3.49 secunde)
Traieste si el, de ceva vreme, drama pe care au trait-o, inaintea lui, Viorel Catarama ori Valeriu Stoica, oameni care au ajutat PNL in momente grele si au sfarsit prin a fi injurati de liberalii insisi.
Senatorul Gheorghe Marcu l-a interpelat pe Valeriu Tabara, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Obiectul interpelarii: Consultanta acordata fermelor de semi-subzistenta, care se incadreaza in Masura 141.
"Afirmatiile care se abat de la echidistanta jurnalistica au fost facute de prezentator in discutia purtata in studio cu Valeriu Nicolae, fondator si presedinte al "Policy Center for Roma and Minorities", Vasile Ostaciuc - sociolog si prin legatura telefonica avuta cu primarul sectorului 5, Marian Vanghelie", se mai spune in comunicatul Televiziunii Romane.
Este o perioada de probatiune de 5 ani", a anuntat Valeriu Argaseala, presedintele clubului.
Cladirea a ajuns in proprietatea primariei in urma unui schimb efectuat de catre fosta administratie si Valeriu Verbitchi, care are si 1/2 din terenul aferent Bailor. ... Cei doi proprietari, Valeriu Verbitchi si Alexandru Gavrilescu se afla intr-o disputa juridica.
Statisticile plaseaza tara noastra pe primele locuri la prevalenta unor boli grave." - Valeriu Zgonea, Presedintele Camerei Deputatilor. ... Parlamentul Romanei, reprezentat prin Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputaților si presedintii celor doua comisii de sanatate din Parlament, deputatul Rodica Nassar si senatorul Ion Luchian.
Valeriu Popa, marele nostru terapeut, afirma: Nu exista decat o singura boala: sange stricat. Degeaba ingrijim ficatul, rinichii, plamanii si alte organe, daca nu ingrijim conductele, adica vasele de sange.
VALERIU ARDELEANU, medic specialist chirurgie generala, are ca solutie crema Hemo Treat H. ... VALERIU ARDELEANU, medic specialist chirurgie generala, care ne va vorbi despre crema Hemo Treat H.
Acest lucru a fost declarat la Digi 24 de Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de imunizare. ... Au fost 18.000 de utilizatori pe minut, a precizat Valeriu Gheorghita.
Desi deocamdata nu s-a profilat un contracandidat, nu este exclus ca pe ultima suta de metri sa nu intre in cursa si Valeriu Stoica.
Seful campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, sustine ca probabil, anul viitor se va schimba strategia anti-COVID. Virusul nu o sa dispara, dar este foarte putin probabil sa facem vaccinul din sase in sase luni, a spus Gheorghita la Aleph News.
Valeriu Gheorghita despre varianta Omnicron: "Este cel putin la fel de transmisibila ca varianta Delta. Foarte probabil va ocoli raspunsul imun, insa ne asteptam sa se mentina protectia fata de formele grave"
Valeriu Stoica, fostul presedinte al liberalilor si sustinatorul cel mai infocat al fuziunii dintre cele doua partide, zice ca divortul ar putea avea loc in toamna.
Valeriu Stoica, fostul presedinte al liberalilor si sustinatorul cel mai infocat al fuziunii dintre cele doua partide, zice ca divortul ar putea avea loc in toamna.
Cind a fost contactat, Valeriu Stoica a negat asa ceva, spunind ca e vorba doar de apelul sau care a creat ceva vilva prin filiale si atit. ... Valeriu Stoica ii spune ceva domnului Secrieru si altceva ziaristilor.
Mai exact, pentru Valeriu Stoica este momentul perfect sa atace si sa-i starneasca si pe alti cativa nemultumiti din partid, care au tinut mortis sa zgaltaie putin imaginea de unitate a partidului.
La finalul jocului, Valeriu Iftime, patronul de la FC Botosani, a recunoscut ca este "bulversat" si ca ar vrea sa renunte la fotbal.
Valeriu Iftime nu vrea sa renunte la club, dar spera ca FC Botosani sa se autofinanteze, ceea ce are sanse mari sa se intample avand in vedere ca a obisnuit sa vanda jucatori pe sume importante pentru Liga 1.
Valeriu Iftime a explicat ca atunci cand a spus ca ii plateste clauza lui Marius Croitoru si il da afara de la FC Botosani a fost foarte nervos si ca nu ia in considerare aceasta varianta.
Valeriu Iftime, patronul lui FC Botosani, a prefatat confruntarea dintre primele doua clasate din Liga 1 si a recunoscut ca va fi fanul FCSB-ului la meciul cu CFR Cluj, pentru ca o victorie a ros-albastrilor ar face campionatul mult mai spectaculos.
google-analytics.com